1 perc olvasási idő

A YouTube létrehozása több országra is kiterjesztve

A YouTube kibővítette a hozzáférést a Create videószerkesztő alkalmazáshoz, amely megkönnyíti a rövid filmek létrehozását közvetlenül a telefonján.

A YouTube létrehozása több országra is kiterjesztve
Forrás: YouTube

A YouTube Create egy ingyenes videószerkesztő eszköz. Számos funkcióhoz biztosít hozzáférést összetettebb videoklipek létrehozásához. Például:

  • Tisztítsa meg a hangot
  • Távolítsa el a háttérzajt
  • automatikus feliratok hozzáadása (jelenleg angol, hindi és spanyol nyelven érhető el)
  • Kezelje az alapvető videószerkesztő eszközöket, például szűrőket, effektusokat és átmeneteket
  • közvetlen közzététel engedélyezése a YouTube-on – rövid- és hosszú filmek egyaránt

Az ingyenes dalokhoz és hanghatásokhoz való hozzáférés szintén fontos. Több ezer jogdíjmentes szám választható ki közvetlenül az alkalmazásból. A zenei könyvtár is ingyenes, ami csökkenti a stresszt és az aggodalmat az esetleges szerzői jogi követelések miatt.Ez a viszonylag új koncepció működött az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Indiában, Szingapúrban, Dél-Koreában és Indonéziában.  Már elérhető a felhasználók számára Finnországban, Írországban, Spanyolországban, Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Hongkongban, Hollandiában, Új-Zélandon, Tajvanon, Thaiföldön és Törökországban. A szolgáltatás idővel várhatóan más régiókra is kiterjed. A szolgáltatás jelenleg csak Android rendszeren érhető el.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
A megvásárolható videók ereje: Hogyan lehet növelni az értékesítést és az elkötelezettséget
4 perc olvasási idő

A megvásárolható videók ereje: Hogyan lehet növelni az értékesítést és az elkötelezettséget

Ahogy az e-kereskedelmi környezet tovább fejlődik, a marketingszakemberek egyre inkább a megvásárolható videók felé fordulnak, hogy kapcsolatba lépjenek az ügyfelekkel és növeljék az értékesítést. De mitől olyan hatékonyak a megvásárolható videók, és hogyan építheti be őket marketingstratégiájába? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a megvásárolható videók előnyeit, tippeket adunk a nagy teljesítményű tartalmak létrehozásához, és megvitatjuk a […]

Olvasás
Tűnj ki a tömegből: Miért fontos a videó az e-kereskedelemben?
3 perc olvasási idő

Tűnj ki a tömegből: Miért fontos a videó az e-kereskedelemben?

A mai digitális környezetben a videó a marketingstratégiák központi pillérévé vált, mivel beleszőtte magát a fogyasztók életének szövetébe. Ez már nem csak a marketing egyik összetevője, hanem a fogyasztói magatartás befolyásolásának kulcsfontosságú eleme, a preferenciák elsajátításától a vásárlási döntésekig.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+