18 perc olvasási idő

Fizetési átjárók: hogyan működnek?

A fizetési átjárók minden online áruház elengedhetetlen részét képezik. Szerepük az, hogy a tranzakciót gyorssá és biztonságossá tegyék, így az ügyfélnek nem kell aggódnia az adatokkal való visszaélés vagy más kockázatok miatt. Számos fizetési átjáró és szolgáltatóik vannak a piacon. Ha többet szeretne tudni róluk, olvasson tovább.

Fizetési átjárók: hogyan működnek?
Forrás: Unsplash.com

Mik azok a fizetési átjárók?

A fizetési átjáró technológia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hitel- vagy betéti kártyás fizetéseket fogadjanak el. Áthidalja az ügyfél, az e-shop és az érintett pénzügyi intézmények közötti szakadékot.

A biztonság és a megbízhatóság a fizetési átjárók fontos szempontjai. Könnyen használhatónak kell lenniük, hogy az ügyfeleknek ne legyen felesleges problémájuk az áruk vagy szolgáltatások fizetésével.

A kiváló minőségű fizetési átjárók lehetővé teszik a webes környezetbe való könnyű integrációt, és nem hiányoznak a professzionális ügyfélszolgálati vonal. Bármilyen komplikáció esetén vegye fel a kapcsolatot a tapasztalt személyzettel, akik szívesen segítenek.

A fizetési átjárókat szakosodott vállalatok vagy maguk a bankok biztosítják. Az első lehetőségnek az az előnye, hogy univerzális, és bárki használhatja, függetlenül attól, hogy hol van fiókja. Ennek azonban az ellenkezője igaz a bankok fizetési átjáróira. Csak ügyfeleiknek szólnak. Más ügyfelek szigorúan korlátozottak.

A fizetési átjárók több tucat funkcióval rendelkeznek, például több pénznem vagy fizetési mód támogatásával. Mielőtt kiválasztana egyet, fontos megérteni ezeket a részleteket, és átgondolni, hogy melyek szükségesek a vállalkozásához. Ez segít eldönteni, hogy melyik fizetési átjárót válassza.

Tudtad…?

A fizetési átjáró kifejezést először 1996-ban használták. A Jeff Knowles mérnök által kifejlesztett fizetésfeldolgozási technológiára utalt. Az első valódi fizetési átjárónak azonban az Adyen rendszert tekintik, amelyet 2006-ban két fiatal holland vállalkozó, Pieter van der Do és Arnout Schuijff hozott létre.

Source: Unsplash.com

Hogyan működnek a fizetési átjárók?

A fizetési átjáró az elektronikus fizetésfeldolgozó rendszer kulcsfontosságú eleme. Ez a vezető technológia, amely felelős az ügyféladatok küldéséért annak a banknak, ahol a kereskedőnek számlája van.

A fizetési átjáró működésének teljes folyamata attól függ, hogy melyiket választja. De ez általában valahogy így megy:

 • Miután megtöltötte a bevásárlókosarat , és megadta alapvető adatait és címét, folytassa a fizetéssel. Ha úgy dönt, hogy kártyával fizet, megnyílik egy fizetési átjáró.
 • Alapvető információkat kell megadnia a fizetési átjáró űrlapján, beleértve a kártyatulajdonos nevét, kártyaszámát, lejárati dátumát és háromjegyű CVV-kódját.
 • A fizetési átjáró először ellenőrzi ezeket az információkat a csalások megelőzése érdekében. Az ellenőrzés általában fizetési visszaigazolás formájában történik egy mobil engedélyezési alkalmazáson keresztül, vagy egy többjegyű kód megadásával, amelyet a bank küld az Ön telefonszámára.
 • Miután a fizetési átjáró ellenőrizte az Ön személyazonosságát, elküldi a titkosított kártyaadatokat a banknak, csökkentve ezzel a harmadik felek általi visszaélés kockázatát.
 • A bank néhány ellenőrzést végez, és jóváhagyja a tranzakciót, ha minden rendben van. Ha igen, elküldi ezt az információt a fizetési átjárónak, és automatikusan átirányítja Önt a kereskedő webhelyére.
 • Ha a bank jóváhagyta a fizetést, a webhelyen megjelenik egy fizetési visszaigazolás . Ha bármilyen probléma merül fel a fizetési folyamat során, és a fizetés nem történik meg, a rendszer megkéri, hogy próbálkozzon újra, vagy használjon másik fizetési módot.
 • A kifizetés jóváhagyását követően az úgynevezett elszámolási folyamat két szakaszban kezdődik. Az elsőben a felvásárló, azaz az eladó „befagyasztja” a fizetési összeget az ügyfél számláján. A második szakasz maga az elszámolás, amikor a pénzeszközöket átutalják az ügyfél számlájára. Az, hogy ez mikor történik meg, a szerződési feltételektől, valamint a kereskedő és a fizetési szolgáltató közötti megállapodástól függ.

A fizetési átjárók funkciói

A fizetési átjáróknak több funkciója van. Az alapvetőek a következők:

Titkosítás

Ez az egyik legfontosabb funkció, amellyel minden fizetési átjárónak rendelkeznie kell. Megvédi az ügyfél fizetési adatait attól, hogy harmadik felek visszaéljenek velük. Az ellenőrzött fizetési átjáró közvetítők folyamatosan frissítik biztonsági intézkedéseiket és figyelik rendszereiket a kisebb és nagyobb kockázatok minimalizálása érdekében.

Felhatalmazás

Az engedélyezés egy másik kulcsfontosságú fizetési átjáró funkció, amely megakadályozza a csalásokat. Úgy működik, hogy a fizetési átjáró titkosított tranzakciós adatokat küld a banknak vagy más releváns fizetési feldolgozónak.

A pénzintézet ellenőrzi és ellenőrzi a fizetést, például SMS-ben vagy riasztásban egy mobilalkalmazásnak. Amikor az ügyfél megerősíti a tranzakciót, a bank visszaküldi az információt a fizetési átjárónak, amely folytathatja munkáját.

Adatgyűjtés és jelentéstétel

A fizetési átjárók értékes adatokat biztosítanak a vállalkozások számára, amelyek elemzésével azonosíthatják erősségeiket és gyengeségeiket.

A fizetési átjárók által generált tipikus adatok a következők:

 • Tranzakciós előzmények
 • Visszatérítési jelentések
 • Sikertelen fizetési információk
 • A kiválasztott időszakban teljesített kifizetések száma

Csalások felderítése és megelőzése

Amellett, hogy megakadályozzák az ügyféladatokkal való harmadik felek általi visszaélést, a fizetési átjárók csökkentik a csalás kockázatát is. Ezt olyan fejlett intézkedésekkel érik el, mint a csalásészlelő algoritmusok, a kártyaellenőrző rendszerek stb.

Ha a fizetési átjáró csalást észlel, automatikusan blokkolja a többi lehetséges tranzakciót.

Source: Unsplash.com

Átváltás

Számos fizetési átjáró valutaátváltási szolgáltatásokat is kínál, ami különösen hasznos, ha termékeit külföldön értékesíti. A lényeg annak ellenőrzése, hogy a választott átjáró valóban támogatja-e a szükséges pénznemet.

Integrál

Ne feledje, hogy a fizetési átjárók támogatják a különböző fizetési módokkal vagy e-kereskedelmi platformokkal való összekapcsolást. Így könnyen integrálhatja őket online üzletébe, és lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy gyorsan és egyszerűen fizessenek.

További funkciók

A fizetési átjárók a következő funkciókat is tartalmazhatják:

 • Fizetés lejárata – lehetővé teszi, hogy beállítson egy időszakot, amely alatt az ügyfél befejezheti a fizetést. Ez általában néhány perctől néhány napig tarthat. Az időtartam megválasztása teljes mértékben rajtad múlik. A korlátozott elérhetőségű termékek esetében azonban rövidebb időt kell beállítania. Ez azért van, mert a terméket a fizetés előtt lefoglalják. Ebben az állapotban van, amíg az ügyfél meg nem vásárolja, vagy a rendszer vissza nem küldi az ajánlatnak a fizetés elszámolása után. Tehát ha a lejárati idő túl hosszú, senki más nem vásárolhatja meg a terméket.
 • Ismétlődő fizetések – ez a funkció különösen akkor hasznos, ha olyan előfizetéseket vagy szolgáltatásokat kínál, amelyekért az ügyfél rendszeresen fizet.
 • Visszatérítések – akkor hasznos, ha az ügyfél a törvényes határidőn belül visszaküldi a terméket. A fizetési átjáró lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen részleges vagy teljes visszatérítést adjon ki.
 • Fizetés újraindítása – ha az ügyfél nem teljesíti a fizetést, újrakezdheti ugyanazt vagy egy másik fizetési módot
 • Fizetések törlése – ez a funkció lehetővé teszi bizonyos fizetések, például a kettős fizetések törlését.
 • Szabja testre az átjáró megjelenését és hangulatát – a legtöbb szolgáltató lehetővé teszi a fizetési átjáró testreszabását az Ön igényeinek megfelelően. Például hozzáadják a logódat, vagy használják a megkülönböztető színedet.
 • Link a számviteli rendszerekhez – egy nagyon praktikus funkció, amely megkönnyíti az adminisztrációt és megakadályozza a figyelmetlenségből eredő hibákat. Az egyes adatok automatikusan átkerülnek a fizetési átjárókból a számviteli rendszerbe, ahol a könyvelő azonnal dolgozhat vele.

Fizetési átjárók kontra fizetési terminálok

Első pillantásra a fizetési átjárók hasonlónak tűnhetnek a fizetési terminálokhoz. Akét megoldás között azonban számos különbség van.

A fizetési átjárókat elsősorban online tranzakciókhoz tervezték. Ezek megtalálhatók weboldalakon, mobilalkalmazásokban vagy más digitális platformokon.

A fizetési terminál olyan fizikai eszköz , amelyet fizikai üzletek, éttermek vagy más kiskereskedelmi egységek üzemeltetői használnak. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hitel- és betéti kártyákkal, valamint az elmúlt években érintés nélküli fizetési módokkal, például okostelefonokkal vagy NFC technológiával rendelkező órákkal fizessenek.

Szakértői tanácsadás

A fizetési átjárók és a fizetési terminálok szintén rendelkeznek néhány közös jellemzővel. Ezek közé tartozik a kifizetések feldolgozásának módja is. Mindkét megoldás közvetítőként működik az ügyfél, a vállalkozás és az érintett pénzügyi intézmények között. Emellett titkosítják az érzékeny adatokat a folyamat során, és egyszerűsítik a fizetéseket.

Melyek a fizetési átjárók fő előnyei?

A fizetési átjárók több tucat előnnyel örvendeztetik meg Önt, többek között:

Fokozott biztonság

Mint fentebb említettük, a fizetési folyamat során számos ellenőrzést végeznek annak biztosítása érdekében, hogy a vásárlást végző személy valóban a kártyabirtokos. A személyazonosság ellenőrzése különböző módon történik. A legnépszerűbb módszer az SMS-küldés egy néhány percig érvényes egyszeri kóddal , de a bankok ma már engedélyezési alkalmazásokat is használnak.

A kifinomult technológia biztonságot is nyújt a gyanús tevékenységek és a csalárd tranzakciók észlelésével. Ezek elsősorban a vásárlói viselkedést, a vásárlási előzményeket és a vásárlási szokásokat figyelik.

Tudtad…?

A fizetési átjáró közvetítőinek szigorú biztonsági és szabályozási szabványoknak kell megfelelniük. Ezek közé tartozik a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), amelynek célja az érzékeny kártyabirtokosok adatainak elvesztésének megakadályozása.

Továbbfejlesztett fizetési élmény

A fizetési átjárók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy bármikor, bárhol vásároljanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene érzékeny adataik miatt. Ugyanakkor a folyamat gyors és egyszerű számukra, mivel a legtöbb átjáró lehetővé teszi a fizetési információk biztonságos tárolását. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a következő vásárláskor nem kell újra megadniuk.

A zökkenőmentes és biztonságos fizetési környezet létrehozásával hitelességet és márkahűséget építhet ügyfelei körében. Ez arra készteti őket, hogy visszatérjenek, és ajánlják Önt barátaiknak és családjuknak.

Testreszabható fizetési lehetőségek

A fizetési átjárókat közvetlenül integrálhatja meglévő webhelyére vagy más platformjára. Ez megkönnyíti kombinálni őket más fizetési módokkal, például utánvéttel.

A különböző fizetési módokat támogató fizetési átjárók szintén nagy plusz. Gyakran használnak hitelkártyákat, Apple Pay-t, Google Pay-t és még sok mást.

Képesség külföldi piacokra terjeszkedni

Több pénznem támogatásával és átváltásuk lehetővé tételével a fizetési átjárók kulcsfontosságúak a külföldi piacokra való terjeszkedésben. Ilyen esetekben ideális, ha olyan közvetítőt választ, aki nemcsak a saját országában, hanem azokban az országokban is ismert, amelyekre terjeszkedik. Ez bizalmat épít, és megakadályozza, hogy az emberek ismeretlen fizetési lehetőségek miatt elhagyják a vásárlást.

Source: Unsplash.com

A fizetési átjárók alapvető típusai

A fizetési átjárók négy alapvető csoportra oszthatók, az alábbiak szerint

Üzemeltetett átjárók

A hosztolt átjárókat az jellemzi, hogy amikor az ügyfelek fizetnek, automatikusan átirányítják őket a fizetési közvetítő platformjára. Itt adják meg fizetési adataikat, és befejezik a tranzakciót.

Az ilyen típusú fizetési átjáró előnye, hogy könnyen integrálható és magas szintű biztonsággal rendelkezik, mivel az adatokat a szolgáltató szerverein dolgozzák fel. Azért is szeretik, mert általában PCI DSS-kompatibilis, és az emberek hozzászoktak hozzá. Rendszeresen találkoznak vele más e-kereskedelmi üzletekben. A hátránya, hogy a vállalkozásoknak nincs sok ellenőrzésük a fizetési átjáró felett.

A hosztolt átjárók nagyszerűek a kisebb vállalkozások és azok számára, akik nem akarnak extra felelősséget vállalni. Mindent a közvetítő gondoskodik.

Önkiszolgáló átjárók

Az önkiszolgáló átjárók, más néven saját üzemeltetésű átjárók lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy saját webhelyeiken gyűjtsenek ügyféladatokat. Ez teljes ellenőrzést biztosít számukra a teljes fizetési folyamat és a felhasználói élmény felett.

Ha saját üzemeltetésű átjárókat választ, gondoskodnia kell arról, hogy üzemelteti őket. Fel kell készülnie a fizetési adatok helyes és biztonságos kezelésére , és meg kell felelnie az adatvédelmi előírásoknak.

A saját üzemeltetésű átjárók nagyobb szervezetek számára alkalmasak. Ez elsősorban azért van, mert időigényesebbek és költségigényesebbek, mint a hosztolt átjárók.

API-n keresztül üzemeltetett átjárók

Az API-n tárolt átjárók lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egyszerű fizetési folyamatokat kínáljanak közvetlenül webhelyeiken vagy alkalmazásaikban. A fizetési adatokat egy alkalmazásprogramozási felületen (API) keresztül gyűjtik.

Ennek az alternatívának az az előnye, hogy biztonságos és zökkenőmentes fizetéseket biztosít. Másrészt magas szintű biztonságot és felügyeletet igényel a vállalkozásoktól, valamint a szükséges szabványoknak való megfelelést.

Helyi banki integráció

Ez egy fizetési átjáró egy adott banktól. Ez a megoldás különösen akkor megfelelő, ha olyan régióból vagy országból származó ügyfeleket céloz meg, ahol a bank megbízható és jól ismert szervezet.

A legtöbb banki fizetési átjáró biztonságos és könnyen használható. Az integráció módszere vagy sebessége magától az intézménytől függ.

A banki fizetési átjáró hátránya, hogy nagyon korlátozó. Csak a pénzügyi intézmény ügyfelei használhatják, nem mások.

A fizetési átjáró típusai fizetési hely szerint

A fizetési átjáró alapvető típusai mellett vannak mások is. Például a fizetés helye szerint osztályozzuk őket:

Helyszíni fizetések

A helyszíni fizetéseket elsősorban olyan nagyvállalatok használják , amelyek elegendő erőforrással és személyzettel rendelkeznek ahhoz, hogy saját szervereiken kezeljék őket. Ez az alternatíva nagyobb ellenőrzést kínál, de sok felelősséggel is jár. Minden a válladon van.

Ha úgy dönt, hogy a fizetéseket közvetlenül az interneten dolgozza fel, ne feledje, hogy nyomon kell követnie a különböző statisztikákat, és meg kell találnia, hol vannak a gyengeségei. Elemezze őket, és próbálja meg minimalizálni vagy kiküszöbölni őket. Igaz, hogy minden egyes fejlesztés, még a legkisebb is, pozitív hatással lehet az ügyfélélményre és növelheti az értékesítést.

Source: Unsplash.com

Webhelyen kívüli fizetések

A telephelyen kívüli fizetések különösen gyakoriak a kisebb vállalkozások vagy a kezdők körében. Ezeket az a tény jellemzi, hogy egy harmadik fél kezeli a fizetések feldolgozását és egyéb felelősségeket.

A két legnagyobb fizetési feldolgozó ma a PayPal és az Amazon Payments. Európában nagyobb valószínűséggel talál olyan PayPal, amelyek szolgáltatásait sok európai ügyfél használja.

A helyszínen kívüli fizetések előnye, hogy teljesen megbízhat bennük, ha ellenőrzött processzort választ. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen vállalat további funkciókat is kínál az ügyfélélmény javítása érdekében.

Van azonban néhány hátránya a helyszínen kívüli fizetéseknek. Például az ügyfeleknek el kell hagyniuk a webhelyet a fizetéshez. Tehát nem garantálhatja, hogy visszatérnek, és azon gondolkodnak, hogy mit vásárolhatnak még tőled.

Szakértői tanácsadás

A webhelyen kívüli fizetések másik hátránya, hogy nincs ellenőrzése felettük. Tehát ha az ügyfelek elégedetlenek valamivel, akkor semmit sem tehet ellene.

Hogyan válasszam ki a megfelelő fizetési átjárót?

Amikor fizetési átjárót választ e-boltjához, néhány alapvető paramétert szem előtt kell tartania:

További információ a támogatott fizetési módok típusairól

A fizetési átjárók számos fizetési módot támogatnak:

 • A kártyás fizetés a legnépszerűbb és legkényelmesebb módszer, amellyel ma találkozhat. A fizetés gyors és egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja személyes és kártyaadatait, és megerősíti a tranzakciót az alkalmazáson vagy egy egyszeri SMS-kódon keresztül. A mai fizetési átjárók lehetővé teszik bizonyos információk (például a kártyaszámok) biztonságos tárolását is. Ez még gyorsabbá teszi az egész fizetési folyamatot. Mielőtt fizetési átjárót választana, győződjön meg róla, hogy tudja, milyen típusú kártyákat fogad el. A Visa, a Visa Electron, a Mastercard és a Maestro az alapkártyák.
 • Apple Pay – ez a módszer egyre népszerűbbé vált az elmúlt években. Ez nem meglepő, mert nagy biztonság és sebesség jellemzi. A másodperc töredéke alatt fizethet az árukért.
 • Google Pay – hasonló módon működik, mint az Apple Pay. Azonban olyan eszközökhöz tervezték, amelyek az Apple-től eltérő operációs rendszereken futnak. Például Android.
 • Banki átutalások – nem minden ügyfél szeretne kártyával, Apple Pay vagy Google Pay szolgáltatással fizetni. Ne hagyja ki a pénzátutalás lehetőségét egyik bankszámláról a másikra.

Tudja meg, mely pénznemek támogatottak

Olyan országokban értékesítenek termékeket és szolgáltatásokat, amelyek nem fizetnek euróban? A fizetési átjárónak támogatnia kell az általuk használt pénznemet. Ellenkező esetben egy másik közvetítő átjáróját kell használnia a külföldi fizetésekhez, ami kényelmetlen és költséges.

Győződjön meg arról, hogy a szükséges funkciókat kínálja

A fizetési átjárók különböző funkciókkal rendelkeznek. Az alapvetőek, mint például a titkosítás vagy a személyazonosság ellenőrzése, mindent megadnak, amire szüksége van. Fejlettebbek, mint például a megjelenés testreszabása vagy a számviteli rendszerekkel való integráció, hogy csak néhányat említsünk. Ezért győződjön meg róla, hogy megértette, mit kap a választott megoldással, és hogy megfelel-e az igényeinek.

Source: Unsplash.com

Tudjon meg többet az árról

A fizetési átjáróhoz számos díj kapcsolódik, amelyek a következők:

 • Aktiválási, adminisztrációs és ellenőrzési díjak
 • Tranzakciós díj
 • Számlázási díj stb.

A díj összege olyan tényezőktől függ, mint a közvetítő, a tranzakciók száma, a kártyák típusa vagy a forgalom. További információért látogasson el közvetlenül a fizetési átjáró webhelyére. Általában több csomag vagy megoldás létezik. Ezek közül választhat a vállalkozás méretétől függően.

Tipp:

Ha magas kockázatú termékeket, például dohányt vagy alkoholt értékesít, számítson arra, hogy a fizetési átjárók köre nagyon korlátozott lesz. Nem mindegyik támogatja ezeknek a termékeknek a tranzakcióit.

A legnépszerűbb fizetési átjárók

Ma több tucat fizetési átjáró van a piacon. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai. Itt vannak azok, amelyek 2024 májusában voltak a legnépszerűbbek magas biztonságuk és nagyszerű felhasználói élményük miatt.

Kapu

Európa egyik vezető fizetési átjáró szolgáltatója. Számos pénznemben fogad el fizetéseket, és tizennégy további nyelvet támogat.

A Comgate lehetővé teszi a fizetési átjáró kialakításának testreszabását logó vagy háttér hozzáadásával. Az integráció nem bonyolultabb, mint a GoPay vagy a TrustPay esetében, és ugyanez vonatkozik az átjáró használatára is.

A Comgate fizetési átjáró egyéb funkciói:

 • Támogatja az ismétlődő fizetéseket
 • Az aktiválás ingyenes
 • A kifizetések kilenc pénznemben történhetnek
 • Reszponzív kialakítású, így mobiltelefonokon és táblagépeken is használható

GoPay

A TrustPay mellett a GoPay a legnépszerűbb fizetési átjáró közvetítők másik kedvence. Több tucat pénznemet kínál, és bármely ügyfél feldolgozhatja az átjárón keresztül.

A nagyvállalatok élvezik a GoPay változatosságát és tucatnyi funkcióját. Ha még mindig nem biztos benne, próbálja ki az ingyenes demót.

A GoPay fizetési átjáró más funkciókról is ismert:

 • Több mint 50 fizetési módot kínál
 • Inline átjáróval rendelkezik, így az ügyfél fizetés közben a webhelyén marad
 • Támogatja az ismétlődő fizetéseket.

Tudtad…?

A GoPay támogatja a Bitcoin fizetéseket. Ez egyike azon kevés átjáróknak, amelyek rendelkeznek ezzel a funkcióval.

24-fizetés

A 24-Pay egy biztonságos fizetési átjáró, amely számos funkcióval rendelkezik, beleértve a gyors készpénzmentes fizetéseket. Az ügyfelek betéti és hitelkártyákat, valamint banki átutalásokat használhatnak.

A 24-Pay átjáró támogatja a Google Pay, az Apple Pay, az SMS-fizetések és a QR-fizetések számát. A fizetési kártyák közé tartozik a Visa, a Visa Electron, a Mastercard és a Maestro.

A 24-Pay fizetési átjáró további erősségei:

 • Reszponzív kialakítású
 • Könnyen használható
 • Támogatja az ismétlődő fizetéseket
 • Támogatja az előzetesen engedélyezett fizetéseket
 • További bővítmények állnak rendelkezésre, mint például a WooCommerce vagy a PrestaShop.

TrustPay

A TrustPay egy szlovák fizetési átjáró, amely a kártyás fizetések (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), az Apple Pay, a Google Pay és a banki átutalások támogatásáról ismert. A feldolgozás gyors és egyszerű. Mindent online kezelhet otthona kényelméből.

A webhelyével vagy más platformjával való integráció szintén viszonylag egyszerű. Professzionális ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, ha nem tudja, hogyan kell használni. Örömmel segítenek.

A TrustPay egyéb funkciói a következők:

 • Több mint 25 fizetési módot kínál
 • A Google és az Apple Pay automatikusan működik, így nincs szükség speciális integrációra
 • Lehetővé teszi, hogy fizetéseket fogadjon el a világ szinte bárhonnan
 • 14 pénznemben kínál fizetési lehetőséget.

Source: Unsplash.com

Besteron

A Besteron fizetési átjárót széles körben használják különböző európai országokban. Ezt egy felugró ablak jellemzi, amely akkor jelenik meg, amikor az ügyfél úgy dönt, hogy fizet a megrendelésért. Az ügyfél kitölti adatait és megerősíti a tranzakciót, és nem kell elhagynia az Ön e-boltját.

A Besteron elfogadja a Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro kártyákat. Támogatja az Apple Pay, a Google Pay és a banki átutalásokat is. Természetesen a könnyű használat és a gyors integráció is jellemzők.

Többek között érdemes megemlíteni a Besteron fizetési átjárót:

 • Az ügyfelek tárolhatják rajta kártyaadataikat
 • Használhatja arra, hogy visszaküldjön egy kifizetést az ügyfél számlájára
 • A fizetések valós időben kezelhetők
 • Támogatja az összes főbb platformot, beleértve a WooCommerce-t, a PrestaShop-ot, a Magento-t stb.

Egyéb szolgáltatók

Sok más közvetítő is kínál fizetési átjárókat, így biztos lehet benne, hogy helyesen választ. Választhatja például a GP WebPay, a Twisto, a Fondy, a FastSpring, a Braintree, a Stripe vagy a Borgun szolgáltatásokat.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak
2 perc olvasási idő

Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak

A legfrissebb adatok feltűnő tendenciát mutatnak az Egyesült Királyság kis- és középvállalkozásai (kkv-k) körében: többségük profitál hirdetési és márkaépítési stratégiáiból. Az Amazon Ads tanulmánya azt mutatja, hogy a kkv-k 86% -a a jelenlegi hirdetési megközelítéseiknek tulajdonítja az új ügyfelek sikeres vonzását és a márka ismertségének növelését az elmúlt évben.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+