2 perc olvasási idő

Otto kiszervezi a logisztika egy részét Lengyelországba

A német e-kereskedelmi óriás, az Otto bejelentette, hogy kiszervezi saját logisztikájának egy részét.

Otto kiszervezi a logisztika egy részét Lengyelországba
Forrás: Depositphotos

A csoport elosztóközpontot épít Lengyelországban. Az új helyről a megrendeléseket felveszik és kiszállítják a németországi ügyfeleknek.

A német Otto Group nemrég bejelentette, hogy bevétele 2023-ban 9%-kal csökkent , elérve a 10,8 milliárd eurót. Ugyanakkor az Otto online áruház 33% -kal, több mint 6.500-ra növelte kiskereskedelmi partnereinek számát. A vállalat azt is bejelentette, hogy megnyitja piacát az európai eladók előtt.

150 millió eurós beruházás

Az e-kereskedelem további növekedésének támogatása érdekében a vállalat befektetett logisztikai műveleteibe. A vállalat a közelmúltban több mint 150 millió eurót fektetett be egy 16 300 négyzetméteres automatizált transzferraktár építésébe Németországban. Várhatóan idén nyáron kezdi meg működését. Ezzel a raktárral a vállalat célja, hogy néhány órán belül feldolgozza a megrendeléseket, és aznapi szállítást kínáljon.

Source: Depositphotos

Új elosztóközpont Lengyelországban

A Hermes Fulfillment Group új hajózási központot nyit Lengyelországban. Ez az első alkalom, hogy a csoport teljesen új telephelyet épített Németországon kívül. A teljesítési központ teljes területe 118 000 négyzetméter lesz, és az év második felében kezdi meg működését. Innentől kezdve akár 1.900 alkalmazott is tárolhatja, felveheti és kiszállíthatja az Otto árukat a német ügyfeleknek.

„Lengyelország nagyon központi jelentőségű egy olyan európai vállalat számára, mint a miénk. Mindenekelőtt Iłowából Németország nagy részére tudunk szállítani a megrendelést követő napon. A politikusok és az adminisztráció nagyon támogatóak voltak. Ugyanakkor bővítjük raktárlogisztikánkat a németországi telephelyeken” – mondta Michael Otto, a felügyelőbizottság elnöke és az Otto Group korábbi vezérigazgatója.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Gyakorlati tanácsok a Pinteresten való hirdetéshez
3 perc olvasási idő

Gyakorlati tanácsok a Pinteresten való hirdetéshez

A Pinterest egyre népszerűbb digitális marketing platformmá válik, különösen azon márkák és vállalkozások számára, amelyek vizuálisan szeretnék inspirálni ügyfeleiket. A Pinterest hirdetések számos előnyt kínálnak, amelyek vonzóvá teszik a platformot a hirdetők számára.

Olvasás
Hogyan alakítja át az e-kereskedelmi mesterséges intelligencia az üzletmenetet?
2 perc olvasási idő

Hogyan alakítja át az e-kereskedelmi mesterséges intelligencia az üzletmenetet?

Az e-kereskedelem térnyerése forradalmasította a vállalkozások működését, és a mesterséges intelligencia (AI) kulcsszerepet játszik ennek az új tájnak a kialakításában. Ahogy a fogyasztói magatartás és elvárások folyamatosan fejlődnek, az AI-alapú megoldások segítenek az e-kereskedelmi vállalatoknak abban, hogy a görbe előtt maradjanak és ösztönözzék a növekedést.

Olvasás
Idén várhatóan 121 milliárd fontot költenek kiskereskedelmi médiára
3 perc olvasási idő

Idén várhatóan 121 milliárd fontot költenek kiskereskedelmi médiára

Ahogy a kiskereskedelmi környezet tovább fejlődik, a márkák fogyasztókkal való kapcsolatának módja is változik. A Warc „A digitális kereskedelem jövője” című új jelentéséből kiderül, hogy a kiskereskedelmi médiakiadások várhatóan elérik a 121,1 milliárd fontot (153,3 milliárd dollárt) az év végére, ami 13,7% -os növekedést jelent a tavalyi évhez képest.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+