2 perc olvasási idő

Az Ecommerce Europe tisztességes szabályokat sürget mindenki számára

Az Ecommerce Europe és nemzeti szövetségének tagjai egyenlő versenyfeltételeket követelnek az európai piac minden e-kereskedelmi szereplője számára, és támogatják a meglévő szabályozások jobb végrehajtását.

Az Ecommerce Europe tisztességes szabályokat sürget mindenki számára
Forrás: Depositphotos

A csoport aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy az Európai Unión kívüli szolgáltatók anélkül vonzzák az európai fogyasztókat, hogy betartanák a fogyasztóvédelmi, termékbiztonsági, hamisítási, adatvédelmi, magánéleti, környezetvédelmi és adózási szabályokat.

„Az elmúlt években és még a közelmúltban is új e-kereskedelmi szereplők léptek be az Unióba az EU-n kívülről, és nagy nyomást gyakorolnak az egységes piacra és az EU-ban már letelepedett vállalatokra. Mindig is határozottan támogattuk és továbbra is támogatni fogjuk a nyitott és versenyképes piacot, mivel az e-kereskedelem globális jelenség. A döntéshozóknak és az illetékes hatóságoknak azonban biztosítaniuk kell, hogy ez a verseny tisztességes legyen” – jelentette ki Luca Cassetti, az Ecommerce Europe főtitkára.

Az európai e-kereskedelmi vállalkozások érzik a bonyolult szabályok és a magas megfelelési költségek szorítását. Új versenytársak lépnek be a piacra az EU-n kívülről, kihívást jelentve mind az egységes piac, mind a már működő vállalkozások számára. Az Ecommerce Europe hangsúlyozza a nyitott és versenyképes piac fontosságát, de figyelmeztet arra, hogy a nem uniós szereplőkre vonatkozó uniós szabályok laza végrehajtása ahhoz vezethet, hogy a nem biztonságos termékek eljutnak a fogyasztókhoz. A tisztességes és biztonságos piac biztosítása érdekében a nemzetközi versenytársak szigorúbb felügyeletére szólítanak fel.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak
2 perc olvasási idő

Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak

A legfrissebb adatok feltűnő tendenciát mutatnak az Egyesült Királyság kis- és középvállalkozásai (kkv-k) körében: többségük profitál hirdetési és márkaépítési stratégiáiból. Az Amazon Ads tanulmánya azt mutatja, hogy a kkv-k 86% -a a jelenlegi hirdetési megközelítéseiknek tulajdonítja az új ügyfelek sikeres vonzását és a márka ismertségének növelését az elmúlt évben.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+