2 perc olvasási idő

Az Amazon a következő évben elindítja saját weboldalát Írország számára

Egy hivatalos blogbejegyzésben az Amazon jövőre külön weboldalt indít Írország számára - Amazon.ie.

Az Amazon a következő évben elindítja saját weboldalát Írország számára
Forrás: Amazon

Jelenleg az Ír Köztársaságban élő ügyfeleknek az Amazon egyesült királyságbeli webhelyét vagy más uniós országokban, például Németországban található webhelyeket kell használniuk. A cég szerint egy dedikált ír oldal azt jelenti, hogy a felhasználók elkerülhetik a vámköltségeket és a valutaátváltási díjakat. Az észak-írországi Amazon ügyfelekre gyakorolt hatás még nem egyértelmű.

Üzleti lehetőségek

Az áruház az Amazon első dublini teljesítési központjának 2022-es elindítását követi, amely már most is gyors kiszállítást biztosít az ügyfeleknek országszerte a hét minden napján. John Boumphrey, az Amazon Egyesült Királyságért és Írországért felelős országmenedzsere azt ígérte, hogy a szállítás sebessége tovább fog javulni.

„A Amazon.ie bevezetése nagyszerű hír lesz az ír ügyfelek számára, és alig várjuk, hogy 2025-ben megnyissuk virtuális kapuit” – mondta John Boumphrey, az Amazon Írország és Egyesült Királyság Country Managere.

Source: Amazon

Ír vállalkozások

Több mint 1000 ír kis- és középvállalkozás értékesít már az Amazonon, és a jelentések szerint csak 2022-ben több mint 150 millió euró exportértékesítést generáltak. Az új áruházat egy ötéves megállapodás is támogatja, amelyet az An Post és az Amazon tavaly jelentett be.

Az Amazon már gazdag történelemmel rendelkezik Írországban, és körülbelül 6,500 embert foglalkoztat Corkban, Dublinban és Droghedában különféle szerepkörökben, beleértve az adatmérnököket, a műveleti menedzsmentet és a pénzügyeket – további 9,000 munkahelyet támogatva a szélesebb ír gazdaságban.

Az Amazon 2020 óta több mint 17 milliárd eurót fektetett be Írországban, és az Amazon Web Services (AWS) felhőalapú infrastruktúrába történő beruházása közel 11,4 milliárd euróval növelte Írország gazdasági teljesítményét az elmúlt évtizedben.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Gyakorlati tanácsok a Pinteresten való hirdetéshez
3 perc olvasási idő

Gyakorlati tanácsok a Pinteresten való hirdetéshez

A Pinterest egyre népszerűbb digitális marketing platformmá válik, különösen azon márkák és vállalkozások számára, amelyek vizuálisan szeretnék inspirálni ügyfeleiket. A Pinterest hirdetések számos előnyt kínálnak, amelyek vonzóvá teszik a platformot a hirdetők számára.

Olvasás
Hogyan alakítja át az e-kereskedelmi mesterséges intelligencia az üzletmenetet?
2 perc olvasási idő

Hogyan alakítja át az e-kereskedelmi mesterséges intelligencia az üzletmenetet?

Az e-kereskedelem térnyerése forradalmasította a vállalkozások működését, és a mesterséges intelligencia (AI) kulcsszerepet játszik ennek az új tájnak a kialakításában. Ahogy a fogyasztói magatartás és elvárások folyamatosan fejlődnek, az AI-alapú megoldások segítenek az e-kereskedelmi vállalatoknak abban, hogy a görbe előtt maradjanak és ösztönözzék a növekedést.

Olvasás
Idén várhatóan 121 milliárd fontot költenek kiskereskedelmi médiára
3 perc olvasási idő

Idén várhatóan 121 milliárd fontot költenek kiskereskedelmi médiára

Ahogy a kiskereskedelmi környezet tovább fejlődik, a márkák fogyasztókkal való kapcsolatának módja is változik. A Warc „A digitális kereskedelem jövője” című új jelentéséből kiderül, hogy a kiskereskedelmi médiakiadások várhatóan elérik a 121,1 milliárd fontot (153,3 milliárd dollárt) az év végére, ami 13,7% -os növekedést jelent a tavalyi évhez képest.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+