Infó a hírlevélhez

Nem akarunk rosszat neked, kereskedni az adatbázissal vagy spamet küldözgetni. Ha feliratkozol a hírlevélre, pontosan azt fogod kapni, amit szeretnél. Természetesen, bármikor lehetőséged van leiratkozni róla. A hírleveleket automatikan, a Mailchimp rendszerén keresztül küldjük. Az Ecommerce Bridge üzemeltetője a Lead Media, s.r.o. társaság. Az adataidat csak mi kezeljük, senki más nem férhet hozzá. Csak az e-mail címet gyűjtjük, a nevedre, sem más adatodra nincs szükségünk, ami személyed azonosítására szolgálna.

Tudod, hogy mit fogsz kapni, kitől, milyen rendszerességgel, és hol találhatók az adataid. Ha kérdés merülne fel benned, lépj velünk kapcsolatba a polgari@ecommercebridge.com címen.

Ez a dokumentum valószínűleg nem teljesíti a GDPR rendelkezéseit, de a teljes projektet szívből csináljuk, és senkit nem szeretnénk felbőszíteni. Érzékenyen és a kellő óvatossággal állunk az adatokhoz.

A webhelyet üzemelteti:

Lead Media s.r.o.
Karpatská 6
811 05 Bratislava
Slovakia

IČO – Cégjegyzékszám: 47 726 601
DIČ – Adószám: 2024084216
IČO DIČ – Közösségi adószám: SK2024084216

Posledné články
Ezekkel az eszközökkel egyszerűen létrehozhatod a logódat online
6 min. čítanie

Ezekkel az eszközökkel egyszerűen létrehozhatod a logódat online

Minden márkának, függetlenül attól, hogy terméket árul, vagy szolgáltatást kínál, saját arccal, karakterrel, egyedi imiddzsel kell rendelkeznie. Ha megfelelően és következetesen használjátok ezeket a grafikai elemeket, könnyen megkülönböztetnek a konkurenciától. A logó az arculat legfontosabb része, amellyel az ügyfelek leginkább kapcsolatba kerülnek. Éppen ezért a megalkotásához kellő felelősséggel kell hozzáállni.

Prečítať článok
Hogyan szerezzünk ingyenes és legális képeket weboldalunkra?
7 min. čítanie

Hogyan szerezzünk ingyenes és legális képeket weboldalunkra?

Biztos hallottátok már a mondást, amely szerint egy kép többet mond ezer szónál. Hát, van benne valami. A cikkben elhelyezett képek képesek gazdagítani a tartalmat, felkelteni az érdeklődést, megállítani az olvasót, hogy egy pillanatra megpihenjen a szeme, vagy akár okot adhatnak a kattintásra is. Honnan tudtok minőségi képeket szerezni ingyen? Például a következő ingyenes képadatbázisokból.

Prečítať článok
Recenzió: Miért (ne) használjuk a Wix-et?
6 min. čítanie

Recenzió: Miért (ne) használjuk a Wix-et?

Weboldalak készítésére számtalan eszköz létezik. A legismertebb WordPress-től kezdve, amelynél szükségünk van némi alap technikai ismeretekre, egészen a különféle online szerkesztőkig, amelyek segítségével programozás nélkül tudunk létrehozni weboldalakat.

Prečítať článok