1 min. čítanie

Weboldal büntetése

A weboldal büntetése fogalom a keresőoptimalizálással (SEO) függ össze. A weboldalakat megbüntethetik azokban az esetekben, ha tiltott Black hat SEO technikákat alkalmaznak.

A weboldal büntetése fogalom a keresőoptimalizálással (SEO) függ össze. A weboldalakat megbüntethetik azokban az esetekben, ha tiltott Black hat SEO technikákat alkalmaznak. Ezt főként azért teszik, hogy megerősítsék a pozíciójuk a keresőkben, és növeljék a weboldaluk látogatottságát. A büntetés különböző formájú lehet, például csökkentik a besorolásukat (értékelésüket), vagy lejjebb sorolják őket a találati listán. Legrosszabb esetben, ha a weboldal tisztességtelen technikát alkalmaz, teljesen kizárhatják a találati listák eredményei közül.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok