1 min. čítanie

SEM

SEM, Search Engine Marketing, vagyis a keresőmarketing a weboldal láthatóvá tételének és népszerűsítésének az egyik formája. A weboldal hatékonyságával és látogatottságának növelésével foglalkozik.

SEM, Search Engine Marketing, vagyis a keresőmarketing a weboldal láthatóvá tételének és népszerűsítésének az egyik formája. A weboldal hatékonyságával és látogatottságának növelésével foglalkozik. Ezek elérésére a keresőoptimalizást (SEO) és PPC reklámokat használ, amely úgy alakítja a találati listákat, hogy a lehető legmagasabb helyre kerüljön a weboldal. Használja a Google Adwords felületét, ahol a kiválasztott kulcsszavak alapján elkészített reklámért akkor fizetünk, ha rákattintanak. A keresőmarketing az összes böngésző reklámjával foglalkozik, nem csak a Google-lel, a Binggel és a cseh Seznammal is. A weboldal forgalmát gyorsan tudjuk ezzel növelni, viszont fizetős.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok