1 min. čítanie

Plug-in

Pluginek, vagyis beépíthető modulok, amelyek az adott weboldal kiterjesztésére, különböző fejlesztések és funkcionalitások hozzáadására szolgálnak. Több rendszer részét képezik, amelyek a weboldalaknak új megoldásokat kínálnak, és rengeteg új funkciót hoznak.

Pluginek, vagyis beépíthető modulok, amelyek az adott weboldal kiterjesztésére, különböző fejlesztések és funkcionalitások hozzáadására szolgálnak. Több rendszer részét képezik, amelyek a weboldalaknak új megoldásokat kínálnak, és rengeteg új funkciót hoznak. Önállóan nem működnek, a használatukra szükségünk van egy már működő weboldalra, ahova hozzáadhatjuk őket. Például a WordPress szolgáltatónál a pluginek segítségével az egész oldalt a saját igényeinkre tudjuk szabni. Ilyen funkciók például a közösségi média megosztás vagy multimediális fájlok hozzáadása az oldalra.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok