1 min. čítanie

Long tail

A long tail megjelölést leggyakrabban a PPC reklámoknál és a keresőoptimalizásás (SEO) során használjuk azokra a kifejezésekre, amelyekre kevesebb keresés érkezik, vagy specifikus jelentést hordoznak. Sokkal kevésbé keresettek, mint a leghasználtabb szavak, amelyre az oldalakat optimalizálják, főleg specifikusságuk miatt.

A long tail megjelölést leggyakrabban a PPC reklámoknál és a keresőoptimalizásás (SEO) során használjuk azokra a kifejezésekre, amelyekre kevesebb keresés érkezik, vagy specifikus jelentést hordoznak. Sokkal kevésbé keresettek, mint a leghasználtabb szavak, amelyre az oldalakat optimalizálják, főleg specifikusságuk miatt. Az előnyük az lehet, hogy azok az emberek, akik konkrétan rákeresnek, pontosan tudják, hogy mit szeretnének, és éppen emiatt sokkal magasabb a konverziók valószínűsége is, ha az adott terméket vagy szolgáltatást megtalálják.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok