1 min. čítanie

Linképítés (Linkbuilding)

A keresőoptimalizálás (SEO) fontos része a link building. Ez a visszamutató linkek megkeresését jelenti, amely az off-page faktorok egyike.

A keresőoptimalizálás (SEO) fontos része a link building. Ez a visszamutató linkek megkeresését jelenti, amely az off-page faktorok egyike. Ha a Google észleli, hogy valaki mutat a weboldalunkra, a keresési találatok között magasabbra rangsorol. Azért, mert azt gondolja, hogy érdekes tartalommal rendelkezik a weboldal, és hasznos a felhasználók számára. A linkbuilding elsődleges funkciója tehát az ilyen linkek gyűjtése. Ezt többféle módon érhetjük el, publikálhatunk cikkeket, kiadhatunk sajtóközleményeket, vagy klasszikusan minőségi tartalmat készítünk a weboldalra. Nem minden vlink tud azonban hasznos lenni a honlap számára, és a backlinkek szerzésének néhány módja tiltott is.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok