1 min. čítanie

Google Sandbox

A Google Sandbox egy olyan mechanizmus, amely megvédi a Google keresést a nem kívánt SEO spamtől. Ide legtöbb esetben azok a weboldalak kerülnek, amelyek tiltott black hat SEO praktikákat alkalmaznak.

A Google Sandbox egy olyan mechanizmus, amely megvédi a Google keresést a nem kívánt SEO spamtől. Ide legtöbb esetben azok a weboldalak kerülnek, amelyek tiltott black hat SEO praktikákat alkalmaznak. Gyakran megesik, hogy az új weboldalnak is ide kerülhetnek, mivel még csak építik az értékes és releváns tartalmat és a különféle linkeket. A Google Sandbox a Google eszköze, amely igyekszik felismerni, hogy az adott weboldal releváns-e a kereső számára, és ajánlja-e fel azt a látogatónak, aki hasonló tartalmat keres.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok