1 min. čítanie

Esettanulmány

Az esettanulmányokra a marketingben információs forrásként tekintünk. Ezek az elemzések figyelik az adott tevékenység fejlesztését és eredményeit, amelyek aztán a későbbiekben forrásként szolgálnak az adott problémakörben való tájékozódásra.

Az esettanulmányokra a marketingben információs forrásként tekintünk. Ezek az elemzések figyelik az adott tevékenység fejlesztését és eredményeit, amelyek aztán a későbbiekben forrásként szolgálnak az adott problémakörben való tájékozódásra. Segítségül szolgálnak további hasonló projektek létrehozásánál, mivel az esettanulmányok alapján elkerülhetők a hibák, és azt tudjuk folytatni, ami valóban működik.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok