1 min. čítanie

Webshop

A webshop vagy webáruház az áruk online értékesítésének széleskörű módját teszi lehetőve. Az ügyfél az árut vagy szolgáltatást megvásárolhatja az interneten keresztül, és különféle módokon veheti át.

A webshop vagy webáruház az áruk online értékesítésének széleskörű módját teszi lehetőve. Az ügyfél az árut vagy szolgáltatást megvásárolhatja az interneten keresztül, és különféle módokon veheti át. Lehet például postán keresztül, futárszolgálattal, esetleg különböző átvevőpontokon. A fizetés főként elektronikusan történik, ahol az ügyfél például az internet bankinget, bank- vagy hitelkártyáját használja. Az ilyen fizetéseket általában egy harmadik fél biztosítja be a lehető legnagyobb biztonság érdekében. Az ilyen módon történő vásárlás esetén számolni kell a kockázatokkal, amelyek összefüggésben lehetnek az internetes áruház megbízhatóságával vagy az áru minőségével.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok