1 min. čítanie

Remarketing

Remarketing vagy retargeting azok az eszközök, amellyekkel újra megszólítjuk az eshop azon látogatóit, akik konverzió nélkül távoztak róla. Nagyon fontosak és nagyon hatékonyak.

Remarketing vagy retargeting azok az eszközök, amellyekkel újra megszólítjuk az eshop azon látogatóit, akik konverzió nélkül távoztak róla. Nagyon fontosak és nagyon hatékonyak. Az eshopot elhagyva a fogyasztónak a különböző felületeken reklámot jelenít meg arról a termékről, amellyel kapcsolatban korábban érdeklődőtt. A reklám magas relevanciája miatt kimagasló pontossággal lehet a megfelelő célközönségre célozni, és ezáltal a lehető legnagyobb nyereséget elérni, mivel a termék állandóan a potenciális vásárló szeme előtt van.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok