1 min. čítanie

Page Rank

A page rank egy algoritmus, amelyet a Google arra használt, hogy értékelést társítson minden weboldalhoz, amely alapján jelenik meg az adott weboldal a találati listák eredményei között. Különböző kritériumok alapján végzi ezt, például jelentőség, minőség, visszamutató hivatkozások (backlinkek), amelyek az adott honlapra mutatnak.

A page rank egy algoritmus, amelyet a Google arra használt, hogy értékelést társítson minden weboldalhoz, amely alapján jelenik meg az adott weboldal a találati listák eredményei között. Különböző kritériumok alapján végzi ezt, például jelentőség, minőség, visszamutató hivatkozások (backlinkek), amelyek az adott honlapra mutatnak. Ezek a számok adják meg a weboldal értékét, népszerűségét és fontosságát. Ha új a weboldal, az érték üres is lehet, többi esetben számokkal fejezik ki az értéket, 1-től 10-ig. A Page rank az egyik azok közül a kritériumok közül, amelyek alapján besorolják a weboldalakat a találati listán.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok