1 min. čítanie

Organic traffic

Organikus forgalom, amely a weboldal SEO alapján, természetes módon keletkező forgalmát jelenti. Az organikus forgalom a látogatottság egyik legjobb forrása, mivel minőségi.

Organikus forgalom, amely a weboldal SEO alapján, természetes módon keletkező forgalmát jelenti. Az organikus forgalom a látogatottság egyik legjobb forrása, mivel minőségi. Növelhető különböző optimalizációs technikákkal, azaz az on-page és off-page faktorok módosításával. Ezek befolyásolni tudják a természetes látogatottságot, és ezáltal az internetes böngészőkben is magasabb helyre tud kerülni a honlap.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok