2 perc olvasási idő

Miért fontos szakértőket idézni blogok írásakor?

A jelenlegi piaci helyzet nem a legrózsásabb, köszönhetően az AI használatának a szövegírók számára. Minden vállalat kétszer is meggondolja, hogy érdemes-e befektetni egy szakértő minőségi másolatába, vagy elegendő lesz-e az AI által generált másolat.

Miért fontos szakértőket idézni blogok írásakor?
Forrás: Depositphotos

Ahhoz, hogy reflektorfényben maradjon, a szakmának olyan felépítményre van szüksége, amit az AI még nem tud biztosítani. Mi az? A terület elismert szakértőitől származó őszinte idézetek adják a szöveg hitelességének bélyegét, és a hagyományos könnyű blogok tömegei fölé emelik.

Felkértek, hogy írj egy érdekes példányt?

Hosszú nyilatkozat írása bármilyen témában nem jelent problémát az AI számára. De érdekes lehet például egy játékokról szóló blog létrehozása, amely nem csak egy unalmas sorsor a hely kitöltésére. Keress meg egy pszichológust, egy pedagógust és egy konkrét anyukát, és terjessz olyan információkat a világba, amelyek hitelesek, valódiak és konkrét üzenettel bírnak.

Blogot ír egy fotovoltaikus paneleket értékesítő cégnek? Vegye fel a kapcsolatot egy ökoaktivistával vagy egy energetikai szakértővel, hogy közvetlenül beszélhessen nemcsak az értékesítővel, hanem egy adott elégedett ügyféllel is. Természetesen ez több időt és erőfeszítést igényel. De ez egy minőségi adó, amivel számolni kell. Az AI száraz számítása a fotovoltaikus panelek telepítésének előnyeiről hirtelen nem lesz megfelelő a szöveghez képest.

Úgy tűnik, hogy a jelen vágyik a becsületes újságíráshoz való visszatérésre, amikor a szerkesztő kiment a terepre, személyesen kapcsolatba lépett a válaszadókkal, és első kézből kapta az információkat, nem pedig a Google-tól. A könnyű szöveg a mesterséges intelligenciára marad, de az „élő” nyilatkozatok továbbra is a mi területünk maradnak, legalábbis egy ideig.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
A lektorálás ereje a minőségi szövegek létrehozásában
3 perc olvasási idő

A lektorálás ereje a minőségi szövegek létrehozásában

A lektorálás az egyik legfontosabb szakasz a minőségi szövegek létrehozásában a kommunikáció különböző formáihoz. Nem csak a nyelvtani és helyesírási hibák eltávolításáról van szó a weboldalakról és blogokról, hanem a nyomtatott promóciós anyagokra, sőt a könyvekre is. A lektorálás pontossá, világossá és megbízhatóvá teszi a szöveget.

Olvasás
A szövegírás szakértők kiszervezésének előnyei
3 perc olvasási idő

A szövegírás szakértők kiszervezésének előnyei

Nem kell aggódnia az írás miatt. Delegálja a tartalom, például cikkek, blogok, webhelyek, marketinganyagok és egyéb szövegek létrehozását külső íróknak. Minőségi tartalmat kap tapasztalt szakemberektől. Ez számos előnnyel jár vállalkozása számára.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+