3 perc olvasási idő

Miért a régi tartalom frissítése a SEO titkos fegyvere 2024-ben?

Beszéljünk egy játékot megváltoztató SEO stratégiáról, amely a radar alatt repült: a történelmi optimalizálásról. Nem, nem az ősi leletek kiásásáról van szó, hanem arról, hogy a régi tartalomnak friss digitális festéket kell adni.

Miért a régi tartalom frissítése a SEO titkos fegyvere 2024-ben?
Forrás: Depositphotos

Mindannyian azon dolgozunk, hogy új tartalmat hozzunk létre, igaz? De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a keresett aranybánya már a webhelyén van, csak arra vár, hogy csiszolják?

A Seearch motorok olyanok, mint az a válogatós barát, aki mindig a legújabb pletykákra vágyik. Friss, releváns tartalomra vágynak. Itt van azonban a csavar: – nem kell mindig a nulláról kezdenie. Adja meg az előzményoptimalizálást.

Szóval, mi a nagy ötlet?

Ez egyszerű. Vegye elő régi blogbejegyzéseit, termékleírásait vagy útmutatóit, amelyek korábban jól teljesítettek, és alakítsa át őket 2024-re. Frissítse ezeket a statisztikákat, dobjon be néhány divatos kulcsszót, esetleg adjon hozzá egy-két csípős infografikát. Voál! Van egy „új” tartalma, amit a keresőmotorok fel fognak falni.

Miért zavarja?

1. Időtakarékos. Régi dolgokat frissít? Sokkal gyorsabb.
2. SEO erősítés. Friss tartalom = boldog keresőmotorok = jobb rangsorolás. Olyan, mint a digitális alkímia.
3. Az ügyfelek meg fogják köszönni. Senki sem akarja elolvasni az elavult információkat.

Source: Depositphotos

Hogyan kell szögezni:

1. Áss bele az elemzésekbe. Keresse meg azokat a régi bejegyzéseket, amelyek korábban szupersztárok voltak. Ők az első számú jelöltjei.
2. Tényellenőrzés és frissítés. 2020 hívott, vissza akarja kapni az adatait. Győződjön meg arról, hogy minden aktuális.
3. Kulcsszó kutatási idő. Mi a legmenőbb az iparágban jelenleg? Szője be ezeket a kifejezéseket természetesen.
4. A látvány számít. Dobjon be néhány új képet, talán egy videót. Az emberek szeretik ezeket a dolgokat.
5. Gondolkodj többplatformos. Lehet-e ez a frissített blogbejegyzés gyilkos Instagram-körhinta? Hajrá!

Ez a cucc működik. Csak kérdezze meg a HubSpot embereit. Jelentős növekedést tapasztaltak a forgalom és a konverziók terén.

Az e-kereskedelem világában az élen maradás azt jelenti, hogy okosabban dolgozunk, nem csak keményebben. A történelmi optimalizálás a titkos fegyvered 2024-re. Az egész arról szól, hogy a legtöbbet hozza ki abból, amije van, frissen tartsa a tartalmat, és pontosan azt adja a keresőmotoroknak (és ügyfeleinek), amit keresnek.

Szóval, mire vársz? Ideje belemerülni a tartalomarchívumba, és elkezdeni csiszolni ezeket a digitális gyémántokat. A SEO meg fogja köszönni, és az alsó sora is. Tegyük újra ragyogóvá azokat a régi oldalakat!

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak
2 perc olvasási idő

Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak

A legfrissebb adatok feltűnő tendenciát mutatnak az Egyesült Királyság kis- és középvállalkozásai (kkv-k) körében: többségük profitál hirdetési és márkaépítési stratégiáiból. Az Amazon Ads tanulmánya azt mutatja, hogy a kkv-k 86% -a a jelenlegi hirdetési megközelítéseiknek tulajdonítja az új ügyfelek sikeres vonzását és a márka ismertségének növelését az elmúlt évben.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+