1 min. čítanie

Linkbaiting

A link baiting olyan technikát jelent, amelynek célja növelni a weboldalra visszamutató linkek mennyiségét, és ezzel növelni a láthatóságát. Azon az elven működik, hogy a honlapokon különböző érdekes, figyelemfelkeltő tartalmat jelenít meg, amelyet aztán a többi weboldalon is megoszt.

A link baiting olyan technikát jelent, amelynek célja növelni a weboldalra visszamutató linkek mennyiségét, és ezzel növelni a láthatóságát. Azon az elven működik, hogy a honlapokon különböző érdekes, figyelemfelkeltő tartalmat jelenít meg, amelyet aztán a többi weboldalon is megoszt. Ezek a weboldalak aztán organikus forgalmat hoznak, és ezzel segítik a honlapot jobb helyre kerülni a böngészők találatai között. A link buildinggel ellentétben a fő célja a visszamutató linkek építése, és ilyen módon mérik az értékét. Különböző módszerekkel végezhetjük ezt, vicces, szórakoztató tartalommal, vitával, vagy aktuális, egyedi információkkal. Nem csak szövegekkel dolgozik, hanem interaktívabb tartalommal is, azaz képekkel, videókkal, játékokkal.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok