1 min. čítanie

Link juice

A link juice a SEO-val függ össze, és azt jelöli, hogy milyen értéke van a visszamutató linkeknek, amelyeket egymás között cserélnek ki a honlapok. Ezek lehetnek különböző backlinkek, vagy más weboldalakra mutató belső linkek.

A link juice a SEO-val függ össze, és azt jelöli, hogy milyen értéke van a visszamutató linkeknek, amelyeket egymás között cserélnek ki a honlapok. Ezek lehetnek különböző backlinkek, vagy más weboldalakra mutató belső linkek. Minél több minőségi link van egy oldalon, annál magasabb értékelést kap az oldal, és annál magasabban helyezkedik el a SERP-en (keresőmotorok találati oldala). A link juice esetében fontosabb a linkelt források minősége, mint a mennyisége. Ez a fogalom leginkább a content marketinggel függ össze, amely során olyan tartalom születik, amely releváns az olvasó számára, és hozzáadott értékkel rendelkezik.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok