1 min. čítanie

Landing page

Landing page-nek, vagy “fogadó oldalnak” nevezzük azt az internetes oldalt, amelyre átirányítjuk az embert, miután a bannerre, hírlevélre vagy kulcsszóra kattintott. Azt jelenti tehát, hogy ha például a banneren valamilyen márka női táskái szerepelnek, a kattintás után az érdeklődőt arra az oldalra irányítjuk, ahol ezeket a táskákat megtalálja.

Landing page-nek, vagy “fogadó oldalnak” nevezzük azt az internetes oldalt, amelyre átirányítjuk az embert, miután a bannerre, hírlevélre vagy kulcsszóra kattintott. Azt jelenti tehát, hogy ha például a banneren valamilyen márka női táskái szerepelnek, a kattintás után az érdeklődőt arra az oldalra irányítjuk, ahol ezeket a táskákat megtalálja. Nem szerencsés, ha a potenciális ügyfelet a webshop főoldalára irányítjuk, mivel ez elbátortalaníthatja őt, mivel elveszik a többi márka termékei között, amelyek iránt alapvetően nem érdeklődött.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok