Érdekel

Infó a hírlevélhez

Nem akarunk rosszat neked, kereskedni az adatbázissal vagy spamet küldözgetni. Ha feliratkozol a hírlevélre, pontosan azt fogod kapni, amit szeretnél. Természetesen, bármikor lehetőséged van leiratkozni róla. A hírleveleket automatikan, a Mailchimp rendszerén keresztül küldjük. Az Ecommerce Bridge üzemeltetője a Lead Media, s.r.o. társaság. Az adataidat csak mi kezeljük, senki más nem férhet hozzá. Csak az e-mail címet gyűjtjük, a nevedre, sem más adatodra nincs szükségünk, ami személyed azonosítására szolgálna.

Tudod, hogy mit fogsz kapni, kitől, milyen rendszerességgel, és hol találhatók az adataid. Ha kérdés merülne fel benned, lépj velünk kapcsolatba a polgari@ecommercebridge.com címen.

Ez a dokumentum valószínűleg nem teljesíti a GDPR rendelkezéseit, de a teljes projektet szívből csináljuk, és senkit nem szeretnénk felbőszíteni. Érzékenyen és a kellő óvatossággal állunk az adatokhoz.

A webhelyet üzemelteti:

Lead Media s.r.o.
Karpatská 6
811 05 Bratislava
Slovakia

IČO – Cégjegyzékszám: 47 726 601
DIČ – Adószám: 2024084216
IČO DIČ – Közösségi adószám: SK2024084216

Értesülj elsőként az újdonságokról

Prihlásením sa do noviniek súhlasíš s ich odberom a týmto úprimným dokumentom, ktorý sme k ochrane osobných údajov pripravili.