1 min. čítanie

Hosting

A hosting (webtárhelyszolgáltatás) egy szolgáltatás, amely tárhelyet biztosít weboldalak számára egy szerveren. Minden weboldalt szerveren hoznak létre, amelyért a webhosting szolgáltatói felelnek.

A hosting (webtárhelyszolgáltatás) egy szolgáltatás, amely tárhelyet biztosít weboldalak számára egy szerveren. Minden weboldalt szerveren hoznak létre, amelyért a webhosting szolgáltatói felelnek. Felelnek a különböző fontos paraméterekért, amelyek a weboldal működését befolyásolják. Ezek közé tartozik az, hogy mennyire gyorsan töltődik be a weboldal, milyen gyorsan reagál. A hosting kapcsolatot biztosít a doménnel, annak tartalmával, amely a szerveren van elhelyezve. Azt jelenti tehát, hogy ha beírjuk a doménnevet a böngészőbe, automatikusan kapcsolódik azon a szerveren található tartalomra, amelyet a webhosting működtet.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok