1 min. čítanie

Google Analytics

A Google Analytics egy elemzőrendszer, amely a weboldal látogatottságát figyeli és értékeli, valamint a látogatók viselkedését elemzi. Weboldal komplex elemzését is kínálja, mint például online kampányok teljesítménye, vagy a hirdetési kiadások megtérülése.

A Google Analytics egy elemzőrendszer, amely a weboldal látogatottságát figyeli és értékeli, valamint a látogatók viselkedését elemzi. Weboldal komplex elemzését is kínálja, mint például online kampányok teljesítménye, vagy a hirdetési kiadások megtérülése. Úgy működik, hogy a felhasználó elhelyezi a weboldalon a mérőkódokat, amelyek figyelik a mozgásokat és aktivitásokat a honlapon. A mért adatokból megállapítható, hogy honnét érkeznek látogatók az oldalra, hol veszítjük el őket, teljesülnek-e a kitűzött céljaik. De a termékekről is kaphatunk információt, például azt, hogy melyik a legkeresettebb, vagy melyik teljesít a legjobban.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok