2 perc olvasási idő

Futballláz: Hogyan hajtja az Euro 2024 a kiadásokat az Egyesült Királyságban

Ahogy közeledünk az UEFA Euro 2024 félidejéhez, a futballrajongók felkészülnek a szórakozás és a költekezés nyarára.

Futballláz: Hogyan hajtja az Euro 2024 a kiadásokat az Egyesült Királyságban
Forrás: Depositphotos

Egy nemrégiben készült BRC felmérés megállapította:

  • 13%-unk növelni fogja élelmiszer-, sör-, bor- és szeszesital-kiadásait
  • 9% rendez vagy vesz részt baráti és családi összejöveteleken , hogy megnézze a mérkőzéseket
  • 6% új TV-t vagy elektronikus eszközt vásárol, hogy lépést tartson az akcióval.

Kris Hamer, a BRC politikai igazgatója szerint „a brit kiskereskedők mesterhármast szerezhetnek” élelmiszerekkel, elektronikával és hivatalos árukkal.

Egy külön VoucherCode és GlobalData tanulmány vizsgálta az Euro 2024 hatását az Egyesült Királyság gazdaságára. A kutatás szerint 35,4 millióan nézik majd otthonról, kocsmáikból és éttermeikből a tornát, 30,7 millióan pedig legalább egy meccset, amelyen az angol válogatott szerepel.

Source: Euronews.com

A jelentés becslése szerint az Euro 2024 2,75 milliárd fonttal növeli az Egyesült Királyság gazdaságát , mivel növekszik az élelmiszer- és italértékesítésre, az elektronikára, az ajándéktárgyakra, a kerti főzésre és egyebekre fordított kiadások. Ennek felét ételre és italra fordítják, 1,67 milliárd fontot.

Az italok tekintetében a sör az egyértelmű győztes, várhatóan 82 millió pint kerül elfogyasztásra a verseny során. A bor és az Aperol fröccs is népszerű lesz.

A torna nem csak az Egyesült Királyságban, hanem más európai országokban is növeli a kiadásokat. A GfK x NielsenIQ kutatása szerint idén 110 000 extra tévét adtak el Franciaországban az UEFA Euro és a 2024-es párizsi olimpia miatt. Miután Törökország kvalifikálta magát az Eb-re, az országban jelentősen megnőtt a nagyképernyős TV-eladások.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
A GA4 frissítései jobb jelentéseket és statisztikákat ígérnek
2 perc olvasási idő

A GA4 frissítései jobb jelentéseket és statisztikákat ígérnek

A Google bemutatta a Google Analytics 4 (GA4) számos frissítését, amelyek azt ígérik, hogy forradalmasítják az adatok elemzésének és felhasználásának módját a marketingszakemberek számára. A frissítések a továbbfejlesztett, csatornákon átívelő jelentésekre, a fejlett, mesterséges intelligencián alapuló betekintésekre és az adatvédelemre összpontosító nyomon követés robusztus támogatására összpontosítanak.

Olvasás
A Google új funkciókat mutat be, jobb keresést ígér
1 perc olvasási idő

A Google új funkciókat mutat be, jobb keresést ígér

A legutóbbi Google I / O konferencián a vállalat új frissítéseket mutatott be. Az egyik legfontosabb újdonság az AI áttekintések bevezetése, amelyek tömör válaszokat adnak összetett kérdésekre. Sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban élő Google-felhasználók számára érhető el.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+