2 perc olvasási idő

Euro 2024: ahol a futball szenvedélye találkozik a globális márka erejével

A futballrajongók világszerte izgalommal várják az UEFA Euro 2024 kezdetét. Ez nem akármilyen sportesemény - ez egy olyan ünnep, amely összehozza a nemzeteket, és még a nagy márkák is beszállnak az akcióba.

Euro 2024: ahol a futball szenvedélye találkozik a globális márka erejével
Forrás: Depositphotos

Képzeld el, hogy kedvenc csapatod mezében sétálsz az utcán, büszkén mutogatva nemzeti színeidet. Az olyan szponzoroknak köszönhetően, mint az Adidas, ezt az álmot könnyebb elérni, mint valaha. Létrehoztak egy speciális online boltot , ahol pontosan azokat az egyenruhákat kaphatod meg, amelyeket hőseid viselnek a pályán.

De az izgalom nem áll meg itt. Az Aliexpress, a verseny hivatalos piactere a rajongók elkötelezettségét a következő szintre emeli. Szórakoztató versenyeket rendeznek, ahol a szerencsés nyertesek jegyeket szerezhetnek, hogy élőben láthassák a mérkőzéseket! És azok számára, akik otthonról nézik, az Alipay+ gondoskodik arról, hogy könnyedén megvásárolhassuk az összes Euro 2024 felszerelésünket a telefonunk egyetlen érintésével.

Még az olyan technológiai óriások is, mint az Atos , csatlakoznak a futballőrülethez, és kiberbiztonsági szakértelmükkel gondoskodnak a bajnokság zökkenőmentes lebonyolításáról. Ha pedig utazást tervez, hogy személyesen is elcsípjen egy játékot, Booking.com a fogadó városok szállásajánlataival áll rendelkezésére.A környezettudatos rajongók számára a BYD zöld közlekedési lehetőségeket kínál, megkönnyítve a csapatodnak való szurkolást, miközben a bolygónak is szurkolsz. És ki tudná elfelejteni a Coca-Colát? Létrehoztak egy speciális alkalmazást, ahol játszhatsz, díjakat nyerhetsz, és talán még a berlini döntőbe is eljuthatsz!

De nem csak a nagy nevekről van szó. A helyi vállalkozások is bekapcsolódnak. A német Lidl szupermarket szurkolói zónákat alakít ki a stadionok közelében, teret teremtve a szurkolóknak, hogy összegyűljenek és osztozzanak az izgalomban.

Az online kiskereskedők számára az UEFA Euro 2024 olyan, mint a végső hatalmi játék. Ez egy esély arra, hogy új ügyfeleket érjen el, márkahűséget építsen, és olyan piacokon szerezzen nagy eredményeket, amelyekhez korábban soha nem fért hozzá. A limitált kiadású gyűjthető tárgyaktól a virtuális rajongói élményekig a lehetőségek olyan végtelenek, mint egy büntetőpárbaj.

A becslések szerint 5 milliárd nézővel a 2024-es Európa-bajnokság nem csak a sport ünnepe, hanem összekapcsolt világunk bizonyítéka. Megmutatja, hogy a márkák az e-kereskedelem varázsán keresztül hogyan egyesíthetik a szurkolókat határokon és kultúrákon átívelően, mindezt a labdarúgás nevében.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak
2 perc olvasási idő

Az Egyesült Királyság kkv-i márkaépítő hirdetési stratégiákkal virágoznak

A legfrissebb adatok feltűnő tendenciát mutatnak az Egyesült Királyság kis- és középvállalkozásai (kkv-k) körében: többségük profitál hirdetési és márkaépítési stratégiáiból. Az Amazon Ads tanulmánya azt mutatja, hogy a kkv-k 86% -a a jelenlegi hirdetési megközelítéseiknek tulajdonítja az új ügyfelek sikeres vonzását és a márka ismertségének növelését az elmúlt évben.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+