1 min. čítanie

CRO

A CRO fogalom jelentése Conversion rate optimization, lefordítva konverziós arány optimalizás. Ez a fogalom több tevékenységet foglal magába, amelyek a weboptimalizálással vannak összefüggésben, mégpedig azzal a céllal, hogy a web forgalmát növeljék.

A CRO fogalom jelentése Conversion rate optimization, lefordítva konverziós arány optimalizás. Ez a fogalom több tevékenységet foglal magába, amelyek a weboptimalizálással vannak összefüggésben, mégpedig azzal a céllal, hogy a web forgalmát növeljék. Ezek a felhasználások kapcsolatban állnak a felhasználói élménnyel, tehát megpróbálják a weboldalt felhasználóbaráttá és sikeresebbé tenni. Ez a webhely tesztelésével is összefügg, például az A/B teszteléssel, amely azt vizsgálja, hogy melyik forma a legvonzóbb az ügyfelek számára. További módszer lehet a közönségkutatás, amelynek célja a célközönség megismerése, hogy az eladók testreszabhassák kampányaikat és online értékesítéseiket.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok