1 min. čítanie

Copywriting

Copywriting alatt érdekes és figyelemfelkeltő kereskedelmi szövegek készítését értjük, amelyek termékek és szolgáltatások eladására szolgálnak. Ezeket a szövegeket a copywriter készíti, akinek képes érthető szöveget írni, miközben figyelembe veszi a keresőoptimalizálást a megfelelő kulcsszavak használatát.

Copywriting alatt érdekes és figyelemfelkeltő kereskedelmi szövegek készítését értjük, amelyek termékek és szolgáltatások eladására szolgálnak. Ezeket a szövegeket a copywriter készíti, akinek képes érthető szöveget írni, miközben figyelembe veszi a keresőoptimalizálást a megfelelő kulcsszavak használatát. A copywriting legfontosabb célja, hogy bemutassa a terméket és a szolgáltatást úgy, hogy az olvasóból ügyfél (vásárló) legyen. Nem csak a weboldalak szempontjából fontos, hanem a közösségi médiában is, ahol rengeteg potenciális ügyfél tartózkodik.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok