1 min. čítanie

CMS

A CMS rövidítés a Content Management System-et jelöli, ami magyarul a tartalomkezelő rendszert jelenti. Ezt a rendszert elsősorban laikusok használják, akik nem ismerik a programozói nyelvet.

A CMS rövidítés a Content Management System-et jelöli, ami magyarul a tartalomkezelő rendszert jelenti. Ezt a rendszert elsősorban laikusok használják, akik nem ismerik a programozói nyelvet. Azért hozták létre ezeket a rendszereket, hogy azok is tudják a weboldalak tartalmait kezelni, szerkeszteni, akik nem ismerik a programozói nyelvek. A CMS rendszert az admin felületen keresztül érik el, itt lehet hozzáadni, szerkeszteni, módosítani az adott tartalmat. Előnye, hogy olyanok is tudják szerkeszteni a weboldal tartalmát, akik nem programozók.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok