1 min. čítanie

Cloaking

A Cloaking a Black hat SEO technikák közé tartozik. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a keresőnek egy olyan oldal van felkínálva, amely pontosan arra az algoritmusra van szabva, amely meghatározza a weboldal pozícióját a keresőben.

A Cloaking a Black hat SEO technikák közé tartozik. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a keresőnek egy olyan oldal van felkínálva, amely pontosan arra az algoritmusra van szabva, amely meghatározza a weboldal pozícióját a keresőben. Ebben az esetben a kereső jobb helyen jeleníti meg a weboldalt. A gond azonban az, hogy a látogatóknak teljesen más weboldal jelenik meg, olyan, amelyet ez a mechanizmus egyébként nem rangsorolta volna a keresőbe. Mivel ez a módszer egyike a black hat SEO technikáknak, a weboldal, amely ezt használja, büntethető.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok