1 min. čítanie

Cause marketing

A Cause marketing a marketing azon fajtája, amely összeköti a növekvő vállalati nyereséget a vállalat társadalmi felelősségvállalásával. Ezek a vállalatok gyakran támogatnak például non-profrit szervezeteket, ezáltal pozitív képet kialakítani magukról a társadalomban.

A Cause marketing a marketing azon fajtája, amely összeköti a növekvő vállalati nyereséget a vállalat társadalmi felelősségvállalásával. Ezek a vállalatok gyakran támogatnak például non-profrit szervezeteket, ezáltal pozitív képet kialakítani magukról a társadalomban. A társadalom jobbá tételére motiválhatják ügyfeleiket is, például úgy, hogy hozzájárulhatnak különböző velük együttműködő szervezetek munkájához, és támogathatják azokat. Az egyik módszer az olyan termék eladása, amelyből nyereség származik az adott szervezet számára. Vagy a „vegyél egyet, ajándékozz egyet” megoldások, ahol egy konkrét termék vásárlásakor a rászorulóknak is juttatnak néhány dolgot.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok