1 min. čítanie

C2C

A C2C rövidítés a customer to customer kifejezést rejti, a magánszemélyek közötti kereskedelemre utal. Ez az egyik mintája az elektronikus kereskedelemnek, amikor a felhasználók az internetes felületen kereskednek vagy termékeket cserélnek egymás között.

A C2C rövidítés a customer to customer kifejezést rejti, a magánszemélyek közötti kereskedelemre utal. Ez az egyik mintája az elektronikus kereskedelemnek, amikor a felhasználók az internetes felületen kereskednek vagy termékeket cserélnek egymás között. Ezt a kapcsolatot egy másik felület közvetíti, amelyen (a piaci kategorizálás szempontjából) a fogyasztók elsősorban termékeket cserélnek, vagy információkat és tapasztalatokat az adott termékekről, szolgáltatásokról. Ezek lehetnek különféle piacok és börzék. Ilyen ismert oldal például az ebay.com, vagy a vatera.hu Magyarországon.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok