1 min. čítanie

Bounce Rate (visszafordulási arány)

A Bounce Rate, vagyis a visszafordulási arány a látogatók azon számát jelzi, akik a honlapra kattintva azonnal elhagyták azt. Ha a látogató nem kattint további tartalomra, azt jelenti, hogy az oldalon hibás tartalom van.

A Bounce Rate, vagyis a visszafordulási arány a látogatók azon számát jelzi, akik a honlapra kattintva azonnal elhagyták azt. Ha a látogató nem kattint további tartalomra, azt jelenti, hogy az oldalon hibás tartalom van. Ahhoz, hogy az embert rávegyük, hogy megtekintse a honlapunkat, fel kell keltenünk az érdeklődését. Tehát az a jó, ha a visszafordulási arány minél alacsonyabb az oldalunkon. Ez alapján tudjuk módosítani a weboldalunkat, a tartalmat, a relevanciáját, és további on-page faktorokat. A Bounce Rate mutató tehát kifejezi a honlap látogatói és a honlapot további interakciók nélkül azonnal elhagyók arányát.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok