1 min. čítanie

Black hat SEO

A Black hat SEO azokat a tiltott módszeret foglalja magában, amelyeket arra használnak, hogy egy bizonyos oldal minél magasabban helyezkedjen el a találati listákon. A keresők ezeket tiltják, ha rajta kapják őket, akár ki is zárhatják őket a keresési találatok közül.

A Black hat SEO azokat a tiltott módszeret foglalja magában, amelyeket arra használnak, hogy egy bizonyos oldal minél magasabban helyezkedjen el a találati listákon. A keresők ezeket tiltják, ha rajta kapják őket, akár ki is zárhatják őket a keresési találatok közül. Különböző Black hat technikák léteznek, mint például a cloaking, rejtett oldalak, másolatok létrehozása, vagy a konkurencia jelentése, vagyis negatív SEO. A név a westernekből származik, ahol a gonoszakat fekete kalappal különböztették meg a jóktól, akiknek fehér kalapjuk volt (White hat).

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok