1 min. čítanie

Bannervakság

A bannervakság arra a tudatos vagy tudatalatti tendeciára utal, amellyel az emberek ignorálni tudják a bannerhirdetéseket. Ezt az okozhatja, hogy a reklám nem releváns számukra, és csak a tartalomra koncentrálnak, amely miatt az oldalra kattintottak.

A bannervakság arra a tudatos vagy tudatalatti tendeciára utal, amellyel az emberek ignorálni tudják a bannerhirdetéseket. Ezt az okozhatja, hogy a reklám nem releváns számukra, és csak a tartalomra koncentrálnak, amely miatt az oldalra kattintottak. Pont ezért sokan mepróbálják a hirdetéseiket izgalmasabbá tenni, de gyakran pont az ellenkezője történik. Egyre zavaróbb lesz, ami miatt az emberek ugyanúgy figyelmen kívül hagyják.

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate
Podobné články
1 min. čítanie

Trust flow

A Trust flow egy olyan mutató, amely a weboldal hietelességéről ad képet. A MajesticSEO.com weboldal egyik eszköze – bizalmi mutatója.

Prečítať článok
1 min. čítanie

Upselling

Az upselling, vagy felülértékesítés egy értékesítési technika, amelynek célja, hogy a vásárlónak, aki hajlandóságot mutat egy adott termék megvásárlására, drágább terméket adjunk el, mint amit előre kiválasztott magának. Kínálhatunk neki magasabb termékkategóriát, ezzel együtt magasabb árat, vagy további szolgáltatásokat, mint például biztosítás vagy ingyenes szállítás. Hasonló technika, mint a cross-selling (keresztértékesítés), amelynél azonban nem feltétlenül […]

Prečítať článok
1 min. čítanie

UX

UX, vagyis a user experience, azaz a felhasználói élmény különböző technikákat és módszereket jelent, amelyeket felhasználói felületek tervezésénél használnak. Vizsgálja azt, hogy a felhasználók mit szeretnének, milyen érzéseik vannak a felületből, milyen a hozzáállásuk a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz. A célja, hogy segítségével úgy alakítsuk ki a weboldalt, hogy a felhasználó elégedett legyen, és megtalálja, amit […]

Prečítať článok