2 perc olvasási idő

Az Adobe Express a TikTok Symphony segítségével leegyszerűsíti a vonzó tartalom létrehozását

Ismeri a fúrót - a fülbemászó zenével rendelkező vírusos videók annyira népszerűvé válnak a társadalomban, hogy a dal mindenhol megjelenik. Egy közelmúltbeli példa a Pedro, amely a TikTokból a rádióba került.

Az Adobe Express a TikTok Symphony segítségével leegyszerűsíti a vonzó tartalom létrehozását
Forrás: TikTok

Az Adobe Express egy fotó- és videószerkesztő program. Elsősorban a közösségi média vizuális megjelenítésére használják , mivel többek között javíthatja a képminőséget, módosíthatja a színeket és effektusokat adhat hozzá. A TikTok Symphony Assistant kiegészítő már szerepel a programban, és hozzáférést biztosít a TikTok kereskedelmi zenei katalógusának több mint egymillió jóváhagyott dalához.

A Symphony Assistant kiegészítő hozzáférést biztosít az Adobe Express ügyfeleinek a TikTok kereskedelmi zenei könyvtárához (CML), megkönnyítve a zene beépítését a TikTok filmekbe. Ez a kapcsolat dalok és hangok széles skáláját kínálja a felhasználóknak, megkönnyítve a népszerű zene beépítését a TikTok videóba.

A közösségi média platformok vezetői ezt részesítenék előnyben:

Hozzáférés egy hatalmas zenei könyvtárhoz
A feltörekvő és neves művészek több mint egymillió dalával könnyedén kiválaszthatja a tökéletes számot a TikTok-bejegyzések javításához.

Egyszerűsített licenc
Lehetővé teszi a zene gyors és legális használatát a videókban.

Fejlett kreatív eszközök
A zene mellett a Symphony Assistant bővítmény kreatív sablonokat, Adobe Stock-filmeket és -fényképeket, valamint számos szerkesztőeszközt tartalmaz.

TikTok Első lépések útmutató

A Symphony Assistant útmutatást nyújt a TikTok sikerének bevált gyakorlatairól és tippjeiről. A felhasználók felfedezhetik a régiójuknak vagy piacuknak releváns felkapott zenéket és kreatív trendeket, amelyek segítségével vonzó és releváns tartalmakat hozhatnak létre.

Kutatás és betekintés

A varázsló elemzi a legsikeresebb hirdetéseket és hashtageket. Ez segíthet a tartalomstratégia optimalizálásában. Például a fent említett Pedro valószínűleg megjelenik az ajánlásokban.

Kreatív inspiráció

Ez a funkció segíthet tartalmi ötletek létrehozásában az aktuális trendek alapján a kreatív blokkok leküzdése érdekében.

A lépés egyben az Adobe hivatalos elismerését is jelzi a TikTok kreatív partnereként, megerősítve a TikTok és az Adobe közötti együttműködést, hogy az alkotók számára robusztus tartalomkészítő eszközöket biztosítsanak.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
X Valószínűleg újabb értékelési funkcióval bővíti a beszélgetéseket
2 perc olvasási idő

X Valószínűleg újabb értékelési funkcióval bővíti a beszélgetéseket

X új módszerekkel kísérletezik az online beszélgetések javítása érdekében, és újragondolja a szavazás lehetőségét. Szerintük a hozzászólásokra adott válaszokra leadott pozitív és negatív szavazatok jobban rendezhetik az elkötelezettséget, és kiemelhetik az egyes szálak legfontosabb megjegyzéseit.

Olvasás
A Googling csökkenőben van: egyre inkább keresünk a közösségi hálózatokon
3 perc olvasási idő

A Googling csökkenőben van: egyre inkább keresünk a közösségi hálózatokon

Az amerikaiak egyharmada kizárólag okostelefonokon keresztül fér hozzá az internethez. Egyre többet használjuk az internetet mobiltelefonokon, és a számítógépek háttérbe szorulnak. Hogyan használják tehát a fogyasztók az online teret? Mit jelent ez a változás a digitális és online marketing szempontjából?

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+