2 perc olvasási idő

A Reddit javítja a hirdetéselhelyezést

A Reddit megjegyzéseiben szereplő hirdetések láthatóbbak lesznek. A vállalat hatékonyabb módszereket szeretne biztosítani a hirdetők számára, hogy ott érjék el a felhasználókat, ahol a legaktívabbak.

A Reddit javítja a hirdetéselhelyezést
Forrás: Depositphotos

A platform célja, hogy növelje a hirdetések láthatóságát és elkötelezettségi potenciálját ebben a rendkívül interaktív környezetben. A Reddit egy olyan platform, amelyet naponta több tízmillió felhasználó látogat meg szerte a világon. Ez lényegében egy közösségi hálózat és egy fórum keresztezése – valójában a közösségek különböző témák és érdeklődési körök köré szerveződnek, nagyobb az anonimitás , és jobban összpontosítanak az információk és vélemények megosztására.

Továbbfejlesztett beszélgetési hirdetések

A hozzászóláshirdetések nagyobb médiaelemekkel rendelkeznek, és jobban elhelyezhetők lesznek a vitafórum bejegyzéseiben. A cél az, hogy vonzóbb és vizuálisan vonzóbb hirdetéseket hozzunk létre, és ami a legfontosabb, kihasználjuk az aktív részvétel előnyeit. Mivel a Redditen a megjelenítések akár 47% -a megjegyzésekben történik, ez prémium elhelyezést és stratégiai előnyt jelent a hirdetők számára.

Source: Reddit

Hely a CTA-k számára a választóban

A Reddit a galéria nézetet is javítja a frissített CTA (cselekvésre ösztönző) gombokkal. A frissítés célja, hogy növelje a felhasználók hirdetésekkel kapcsolatos interakcióját , és megkönnyítse a hirdetők számára, hogy a felhasználókat a kívánt műveletekre irányítsák, legyen szó egy webhely felkereséséről, vásárlásról vagy egy szolgáltatásra való regisztrációról.

A Reddit nemrégiben új hirdetésformátumot mutatott be Free-Form Ads néven. Organikus bejegyzésekként jelennek meg.

A reklámban rejlő növekvő lehetőségek

A beszélgetési hirdetések elindítása óta a Reddit tovább fejlesztette hirdetési kínálatát. A közösségi média menedzserek számára ezek a fejlesztések új lehetőségeket kínálnak a Reddit aktív felhasználói bázisának kiaknázására, amely világszerte elérte a napi 82 millió aktív felhasználót.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
X Valószínűleg újabb értékelési funkcióval bővíti a beszélgetéseket
2 perc olvasási idő

X Valószínűleg újabb értékelési funkcióval bővíti a beszélgetéseket

X új módszerekkel kísérletezik az online beszélgetések javítása érdekében, és újragondolja a szavazás lehetőségét. Szerintük a hozzászólásokra adott válaszokra leadott pozitív és negatív szavazatok jobban rendezhetik az elkötelezettséget, és kiemelhetik az egyes szálak legfontosabb megjegyzéseit.

Olvasás
A Googling csökkenőben van: egyre inkább keresünk a közösségi hálózatokon
3 perc olvasási idő

A Googling csökkenőben van: egyre inkább keresünk a közösségi hálózatokon

Az amerikaiak egyharmada kizárólag okostelefonokon keresztül fér hozzá az internethez. Egyre többet használjuk az internetet mobiltelefonokon, és a számítógépek háttérbe szorulnak. Hogyan használják tehát a fogyasztók az online teret? Mit jelent ez a változás a digitális és online marketing szempontjából?

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+