2 perc olvasási idő

A Pinterest új módszereket kínál a pinboardok megosztására az alkalmazások között

A Pinterest továbbfejlesztette a táblák megosztását, hogy felhívja a figyelmet a felhasználók pinjeinek jelenlétére, és megkönnyítse a pingyűjtemények megosztását más közösségi alkalmazásokban.

A Pinterest új módszereket kínál a pinboardok megosztására az alkalmazások között
Forrás: Pinterest

A felhasználók kiválaszthatnak egy nyilvános táblát a megosztáshoz, megérinthetik a „Megosztás” ikont, kiválaszthatnak egy sablont, és megoszthatják a tábla áttekintését történetként a kiválasztott elemek animált ábrázolásával. A „Curated on Pinterest” jelölő, amely vízjelnek tekinthető, eltűnik, és a történetekre és a pinek ezen a formátumon keresztüli újramegosztására irányul. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy megossza pingyűjteményeit és az Önt érdeklő dolgokat az alkalmazással.

A Pinterest reméli, hogy ez vonzza a fiatalabb felhasználókat:

A Pinterest-felhasználók személyes szentélyként tekintenek tábláikra, ahol megálmodhatják világukat, és bemutathatják egyedi személyiségüket és esztétikájukat. A Z generációs felhasználók számára a Pinterest nem csak egy platform, hanem az önfelfedezés és az önkifejezés tereként szolgál, ahol saját feltételeik szerint, külső nyomástól mentesen alakítják identitásukat. Ez az önvizsgálattal való kapcsolat tavaly óta a Z generációs felhasználók által létrehozott táblák számának növekedését táplálta, felülmúlva a többi generációt.”

Több mint 500 millió havi aktív felhasználóval a Pinterest szívesen kihasználja ezt a demográfiai csoportot, hogy maximalizálja növekedési potenciálját, főleg a fiatalabb felhasználók körében.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
X Valószínűleg újabb értékelési funkcióval bővíti a beszélgetéseket
2 perc olvasási idő

X Valószínűleg újabb értékelési funkcióval bővíti a beszélgetéseket

X új módszerekkel kísérletezik az online beszélgetések javítása érdekében, és újragondolja a szavazás lehetőségét. Szerintük a hozzászólásokra adott válaszokra leadott pozitív és negatív szavazatok jobban rendezhetik az elkötelezettséget, és kiemelhetik az egyes szálak legfontosabb megjegyzéseit.

Olvasás
A Googling csökkenőben van: egyre inkább keresünk a közösségi hálózatokon
3 perc olvasási idő

A Googling csökkenőben van: egyre inkább keresünk a közösségi hálózatokon

Az amerikaiak egyharmada kizárólag okostelefonokon keresztül fér hozzá az internethez. Egyre többet használjuk az internetet mobiltelefonokon, és a számítógépek háttérbe szorulnak. Hogyan használják tehát a fogyasztók az online teret? Mit jelent ez a változás a digitális és online marketing szempontjából?

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+