2 perc olvasási idő

A Motorola ötvözi a mesterséges intelligenciát és a divatot az élvonalbeli telefonkampányban

A Motorola innovatív új kampányt indított. Elindították a "Styled With Moto" kampányt, amely ötvözi telefonterveik elemeit futurisztikus divatkoncepciókkal. A kampány jelentős érdeklődést és vitát váltott ki az iparágban.

A Motorola ötvözi a mesterséges intelligenciát és a divatot az élvonalbeli telefonkampányban
Forrás: YouTube

Az AI segítségével megálmodták a ruhákat a régi iskola „denevérszárny” logója és új Razr telefonjaik színei alapján. Hat szín, hat telefon és egy csomó „mi a fenét nézünk?”

Összeállították ezt a rövid, 30 másodperces videót, ahol számítógép által generált modellek forognak ezekben az AI által tervezett összeállításokban.

„Ezzel a merész kampánnyal a Motorola nemcsak technológiai vezetőként, hanem divatikonként is pozícionálja magát” – áll a közleményben.

Az egész egy csapatmunka a francia Heaven nevű ügynökséggel. De itt van a rúgó – néhány valós befolyásolót kötöttek be @dressingleloo és @thedwardsad egy videóhoz, amely az új telefoncsalád különböző színeihez illeszkedő ruhákat tartalmaz.Ez azonban elgondolkodtatott minket. Látni fogunk AI divatbemutatókat minden alkalommal, amikor egy új telefon leesik? És mi a helyzet az influencerekkel? Ez már lassan történik – néha nehéz megmondani, hogy valódi befolyásolót vagy AI-alkotást nézel-e. Egy olyan világ felé tartunk, ahol az AI befolyásolói fej-fej mellett versenyeznek a valódiakkal? A vonalak napról napra elmosódnak, és ez egyszerre lenyűgöző és kissé nyugtalanító.

Nézd, nem tudjuk, hogy ez zsenialitás vagy őrület, de a Motorola határozottan beszél az emberekkel. És ez nem csak a telefonokról szól – ez hatalmas lehet az e-kereskedelem számára is. Képzelje el, hogy egy online áruházban böngészik, és mesterséges intelligencia által generált modelleket lát, amelyek olyan ruhákat viselnek, amelyek megfelelnek a megvásárolni kívánt eszköznek. Vagy virtuális próbák, ahol vásárlás előtt megnézheti, hogyan néz ki egy telefon az Ön stílusával.

Mit gondolsz? Ez a telefonok és talán más termékek online értékesítésének jövője, vagy elvesztették a cselekményt? Akárhogy is, ez biztosan felrázza a dolgokat a digitális piacon.

Cikk megosztása
Hasonló cikkek
Hogyan alakítja át az e-kereskedelmi mesterséges intelligencia az üzletmenetet?
2 perc olvasási idő

Hogyan alakítja át az e-kereskedelmi mesterséges intelligencia az üzletmenetet?

Az e-kereskedelem térnyerése forradalmasította a vállalkozások működését, és a mesterséges intelligencia (AI) kulcsszerepet játszik ennek az új tájnak a kialakításában. Ahogy a fogyasztói magatartás és elvárások folyamatosan fejlődnek, az AI-alapú megoldások segítenek az e-kereskedelmi vállalatoknak abban, hogy a görbe előtt maradjanak és ösztönözzék a növekedést.

Olvasás
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+