1 perc olvasási idő

A Google új funkciókat mutat be, jobb keresést ígér

A legutóbbi Google I / O konferencián a vállalat új frissítéseket mutatott be. Az egyik legfontosabb újdonság az AI áttekintések bevezetése, amelyek tömör válaszokat adnak összetett kérdésekre. Sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban élő Google-felhasználók számára érhető el.

A Google új funkciókat mutat be, jobb keresést ígér
Forrás: Depositphotos

Az innováció a Google Gemini által működtetett generatív mesterséges intelligenciát használja. Az AI áttekintések célja, hogy a hagyományos keresési eredményeken túl hozzáadott értéket teremtsen. Információrészleteket biztosít az összetettebb lekérdezésekhez tervezett webes tartalmakból. A hírek mellett a Google egy új webszűrőt is bevezet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor visszatérjenek a szöveges linkek hagyományos nézetéhez.

Mikor látjuk a változást? A vállalat jelentése szerint:

„Ma az AI áttekintések mindenki számára megjelennek az Egyesült Államokban, és hamarosan további országok is megjelennek. Ez azt jelenti, hogy több száz millió felhasználó férhet hozzá az AI Storieshoz ezen a héten, és arra számítunk, hogy az év végére több mint egymilliárd ember fér hozzá.”

Cikk megosztása
Bridge Now

Legfrissebb hírek MOST

10+ olvasatlan

10+