2 min. čítanie

3, 2, 1 … Indul az Ecommerce Bridge Magyarország!

Az Ecommerce Bridge projekt 2018 októberében indult, elsőként a szlovák közönségnek szólt, majd elindítottuk a cseh, és most pedig magyar oldalunkat is. Célunk, hogy a közép-kelet-európai régió e-kereskedelem és online marketing tudását egy helyre gyűjtsük, és azt elérhetővé tegyük az itt működő kereskedők, vállalkozók számára – azaz mindenki számára, aki ezen a területen dolgozik.

3, 2, 1 … Indul az Ecommerce Bridge Magyarország!

Az Ecommerce Bridge projekt 2018 októberében indult, elsőként a szlovák közönségnek szólt, majd elindítottuk a cseh, és most pedig magyar oldalunkat is. Célunk, hogy a közép-kelet-európai régió e-kereskedelem és online marketing tudását egy helyre gyűjtsük, és azt elérhetővé tegyük az itt működő kereskedők, vállalkozók számára – azaz mindenki számára, aki ezen a területen dolgozik. Pár hónap előkészítés, szerzők megszólítása, cikkek, interjúk összeállítása után elindultunk, és bízunk benne, hogy hasznos tartalmat tudunk kínálni olvasóinknak.

Miért jött létre?

Kiskoromtól kezdve újságíró szeretettem volna lenni. Különféle újságoknak írtam, szerkesztőségeket hoztam létre, telefonteszteket írtam. Ma már nem újságíróként dolgozok, sikeresen menedzselem a Dognet affiliate hálózatot, de az edukáció azóta sem áll távol tőlem. Tavaly a Dognet magazinjába készítettem pár interjút, majd arra gondoltam, hogy ezeket az anyagokat nem érdemes csak a blogon felhasználni. Ekkor kezdtem el az Ecommerce Bridge projekten gondolkozni.

Szakmai tartalom

Egy ember nem tud minden területen kiváló lenni és minőségi tartalmat létrehozni, ezért a koncepciónkat a vállalati “guest blogging” stílusa adta. Minden ügynökségnek, projektnek megvannak a maga szakemberei, akiknek mi szívesen adunk teret. Minden cikknek saját szerzője van, ő garantálja a tartalom minőségét. Semmiféle körítés, hard-self promo, csak minőségi tartalom. Szakemberektől szakembereknek.

Win-win

A szerzők és ügynökségek/szolgáltatók szakmai tartalommal mutatkozhatnak be a szakmai médiumban, a szakmai médium pedig minőségi tartalmat kap. Ebből mindkét fél csak profitálni tud.

Csatlakozzatok!

Ha a szakmában dolgozol, és szívesen írnál, jelezd nekünk a juhasz@ecommercebridge.hu címen.
Saját vállalkozásod van, és kiváló szerzőkkel dolgozol együtt? Tudunk helyet biztosítani neked is, keress minket a részletekkel kapcsolatban.
Örülünk nagyon és bízunk benne, hogy a projekt sikeresen teljesíti céljait. Jó olvasást!

az Ecommerce Bridge csapata

Zdieľať článok
Týždenný podcast UPdate